agatioszka
Post nr 1, Wysłany: 2011-02-05, 10:15 NOWE DZIENNIKI DO ARTYKUŁU 42
Czy dostaliście moze nowe dzienniki do art 42? u nas w szkole są nowe i są tak strasznie szczegółowe, że żaden nauczyciel nie wie jak to coś wypełniać....
paranoja dosłownie
agatioszka
Post nr 2, Wysłany: 2011-02-14, 17:52
nikt nie dostal takich dziennikow?
synapsa
Zapytajcie dyrekcji albo wypełnijcie tyle, ile umiecie. Albo napisz tu na forum, co tam takiego trudnego jest.
Ps. Chcę dodać, że nie ma ogólnopolskiego wzoru do rozliczania tych godzin, każda szkoła może stosować sobie inne dzienniki, mogłyby to być nawet i pojedyncze kartki.
A sformułowanie "nowe dzienniki" można niejednoznacznie rozumieć. My na przykład każdego roku dostajemy nowe dzienniki.
Poza tym, jak w jakiejś szkole dostali nowe (w sensie inne, niż wcześniejsze), to nie znaczy, że akurat takie same, jak u was. A być może dostali jakiś prosty do wypełnienia nowy dziennik i nie mogą się nadziwić, co wam sprawia tak ogromną trudność w wypełnieniu.
W pierwszym odruchu zapytałem o instrukcję, a ponieważ żyję wśród sfrustrowanych, to nikt nie chciał mi pomóc.
Na szczęście jest google i już wiem co oznacza data, temat i liczba uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum