synapsa
Post nr 1, Wysłany: 2011-02-10, 18:38 ośrodek rehabilitacyjny - jaki polecacie?
Szukam dobrego ośrodka rehabilitacyjnego, który specjalizuje się w schorzeniach kręgosłupa. Pobyt niekoniecznie z NFZ. Lokalizacja raczej na południu Polski. Pozdrawiam.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
[rodzic]ZamekKrynica
Przedmiot nauczania: Geografia
Wiek: 31 Dołączył: 30 Mar 2011 Posty: 9 Skąd: dolnośląskie
Post nr 4, Wysłany: 2011-04-14, 13:17
A może zainteresuje Cię pobyt w Krynicy Zdrój? Myślę że powinieneś być zadowolony.
Jaki konkretnie ośrodek rehabilitacyjny znajdziemy w Krynicy? Tylko proszę, nie mów mi o balneologii
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum