Przedmiot nauczania: język polski, terapia pedagogiczna, bibliotekoznawstwo
Wiek: 29 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 3043 Skąd: Górny Śląsk
Post nr 1, Wysłany: 2007-08-12, 15:09 Pasje i zamiłowania spoza kręgu edukacji ;-)
Jak w temacie- macie kochani Forumowicze jakieś hobby
Ja, jak już pisałam, uwielbiam łazikować po skałkach jurajskich i zwiedzać zamki i ruiny . A od tej wiosny mam fioła na punkcie hodowli rojników- jestem zauroczona tymi ślicznymi, zielonymi różyczkami . Potrafię godzinami wypatrywać, czy czasem nowa różyczka się nie zawiązała, który rojnik kwitnie, albo dopiero zakwitnie
Czekam na Wasze obsesje
Przedmiot nauczania: język polski
Wiek: 29 Dołączyła: 08 Sie 2007 Posty: 161 Skąd: z południa Polski
Post nr 2, Wysłany: 2007-08-12, 17:03
A ja z kolei lubię origami- tworzyć rozmaite zwierzaki z papieru- bywają proste i nieco trudniejsze rzeczy do wykonania- ja umiem na razie niewiele, ale bardzo podoba mi się ta sztuka... Sporo robiłam tego w trakcie roku szkolnego i rozdawałam dzieciaczkom w przewozie- cieszyły się każdym najmniejszym zwierzakiem
Przedmiot nauczania: język angielski
Wiek: 26 Dołączył: 12 Sie 2007 Posty: 12 Skąd: Podkarpacie
Post nr 3, Wysłany: 2007-08-12, 18:30
A moje hobby to z kolei komputery... lubie odprezyc sie czasami przy dobrej strzelance FPP albo strategii, czasami cos z Fantasy.
_________________ Come, As you are, As you were, As I want you to be, As a friend, As a friend, As a known memory, Take your time, Hurry up, The choice is your, Dont be late, Take a rest, As a friend, As a known memory;
Przedmiot nauczania: j. niemiecki
Post nr 4, Wysłany: 2007-08-13, 12:50
a ja lubie malowac krajobrazy i martwa nature,rozwiazywac krzyżówki i wysyłam zawsze hasła z nadzieja ze cos wygram , ale najbardziej to uwielbiam dluuugie spacery i przebywanie na łonie natury, u mnie w okolicy sa piekne górki,razem z chłopakiem potrafimy tam przesiadywac godzinami
Przedmiot nauczania: geografia
Post nr 8, Wysłany: 2007-08-14, 12:54
Ja uwielbiam rower, góry, wspinaczke, wode, śnieg i wszelkiego rodzaju wypady, rajdy i wycieczki. Czasem otworze jakaś książke, ale niestety najczęściej tylko napocznę i już musze oddać Bardzo wolno czytam
_________________ -Czym zabić człowieka - pająka? -Człowiekiem - kapciem
Przedmiot nauczania: język polski
Wiek: 29 Dołączyła: 08 Sie 2007 Posty: 161 Skąd: z południa Polski
Post nr 9, Wysłany: 2007-08-14, 14:58
Cytat:
ja równiez przepadam za origami
- marcz, jak miło!
A znasz te stronkę? Bardzo ciekawa: www.oriland.com/index.asp
Moge jeszcze dodać, że lubię rysować różne postacie komiksowe, rozwiązywać krzyżówki, podoba mi się też gra w kręgle- niestety tylko raz miałam ku temu okazję, było jednak wspaniale! Szkoda tylko, że to trochę droga rozrywka...
Hej Monita83! jasne że znam ta stronkę Zrobiłam z niej mnóstwo rzeczy z dzieciaczkami teraz w wakacje. Połknęli bakcyla i teraz codziennie musze mieć przygotowanych parę nowych figurek do złożenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum