Paweł Ł., to ja stworzyłam nowy wątek żeby nie zaśmiecać wątku "Jak zachęcić uczniów do ćwiczenia na lekcjach wf-u?" jak sugerowałeś
Zostawiłam go jednak w dziale Wychownie fizyczne aby nauczyciele krytykujący zaśmiecanie wątku zobaczyli że go dla nich "oczyściłam".
Jednak uważam że problem poprawnego pisania postów isnieje, więc nie chciałam tych postów usuwać.
Wydaje mi się, że o tym apolonia powinna zostać poinformowana na pw. Zresztą wcześniej przedstawiłem odpowiednie punkty regulaminu, który nie jest przestrzegany przez administracje (nie widzę związku tego tematu z tym działem...). Dla mnie temat zamknięty. Zmykam z tego forum, więc admini mogą robić co chcą.
Zmykam z tego forum, więc admini mogą robić co chcą.
Paweł Ł., po raz kolejny palisz za sobą mosty. Poza tym ja osobiście nie widziałam/nie słyszałam żadnych przeprosin dla malgali, którą zwyczajnie obraziłeś zamiast szanować jej decyzje jako moderatorki (zresztą czytanie ze zrozumieniem się kłania: renati założyła ten wątek, a Ty pojechałeś po malgali) i jednocześnie zwykłej użytkowniczki forum.
Powiem Ci, że po takim czymś zwyczajnie wstydziłabym się promować własne forum na tym forum, co zaczynasz robić.
Jedliński
Przedmiot nauczania: Inne
Post nr 63, Wysłany: 2009-08-18, 10:38
Ja liczę ,że jak dorośli ludzie się nawzajem przeprosicie .
Ja myślę,że każdy coś wnosi sensownego do tego forum (apolonia,malgala,Paweł).
Szkoda by byłoby ,gdyby stało się inaczej.
PS
A uzbieranie kilku ludzi na forum nie jest sprawą łatwą ( i żeby chcieli pisać posty a znalezienie takich (w pozytywnym znaczeniu tego słowa) posto-płodnych i pomocnych użytkowników jak duskha czy miwues ,JT to jest w ogóle baaaardzo trudne).
Chciałam aby ten wątek "pobył" w dziale Wychowanie fizyczne ( to ukłon w stronę apoloni i Twoim - aby Was przekonać że oczyściłam "zaśmiecony" wątek) a następnie chciałam go połączyć z wątkiem dotycącym właśnie używania poprawnej polszczyzny na forum. Jednak wyjechałam a tam niestety mój mobilny internet nie chciał działać. A tu rozpoczęła się burza ....
Przedmiot nauczania: oligofrenopedagogika, pedagogika wczesnoszkolna, informatyka, język angielski w edukacji przedszkolnej i wczesnoszkolnej
I informacje dotyczące realizacji projektu napisane językiem niezrozumiałym dla uczniów klas I-III i niemożliwe do wykonania.
osa88, czy myślisz, że maluchy potrafią własnego bloga samodzielnie redagować, przygotować prezentację, nie wspomnę już o zrobieniu strony internetowej? Ściągnęłaś gotowy opis metody, nie przystosowałaś go absolutnie do wieku i umiejętności uczniów. Na tym etapie to jedynie pewne elementy metody Web quest stosować można.
przepraszam za błedy pracowały nad ty 2 osoby i nie sprawdziłam po kolezance:( ale chodzi o to ze Pani która nam to zleciła. Tłumaczy sie tym , ze przeprowadzała takie zajęcia z dziećmi i sa w stanie zrobić strone www, bloga itp, nic nie poradze na jej chore teorie.
ale chodzi o to ze Pani która nam to zleciła. Tłumaczy sie tym , ze przeprowadzała takie zajęcia z dziećmi i sa w stanie zrobić strone www, bloga itp, nic nie poradze na jej chore teorie.
A poza tym przeprosiny nie przyjęte, dalej piszesz nieskładnie.
Widzę jednak, że autorka paląc się ze wstydu, wykasowała post inicjujący - i dobrze!
Post nr 72, Wysłany: 2011-02-03, 18:55 Przynać się?
Witam jestem mlodym cwiczoniowcem upieczony magister niedawno. Zaraz po studiach zaproponowano mi bym zaostal na uczelni no i tak tez zrobilem ale mam problem ostatnio an cwiczeniach rozwiazywalem zadanie no i po przyjsciu do domu zdalem sobie sprawe ze zle je rozwiazalem. Czy w takiej sytuacji powinienem przynac sie do bledu? przeciez gdy tak zrobie strac autorytet w ich oczach. Moze jacys nauczyceile z liceum mieli podobne perypetie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum