Sztywniaki wlasnie to jest zmora olskich szkol dzieciakom nie chce ise uczyc bo nauczyciele sa bez charyzmy i poczucia humoru co widac
Wolę takich sztywniaków w szkole jak @vuem, niż... i mamy pewnie różne poczucie humoru
Zaczynasz wątek - licz się z odpowiedziami, które będą godziły w Twoje poczucie "wielkości i nieomylności".
Pozostaje Ci okazać "klasę" i przyjąć krytykę z godnością nauczyciela a nie stroić fochy nastolatki oraz przykładać się w przyszłości do tego co robisz (prawy klik i wybór poprawnej wersji z listy nie wykracza poza możliwości statystycznego użytkownika kompa) zwłaszcza jak Ci za to płacą I po latach będziesz miał charyzmę a nie ksywkę "[autocenzura]"
Pozdrawiam
PS. Tylko Watykański jest nieomylny i to na bazie dogmatu... Jak się mylę - cieszę się słysząc poprawki uczniów - wiem, ze rozumieją co napisałem na desce, martwi mnie jak nie poprawiają...
[edit] @margala była szybsza... i łagodniejsza... ale nie kasuję! A co mi tam
_________________ Szacunek? Dam Ci go tyle, ile dostałem od Ciebie! Broń inteligentnego człowieka walczącego z otaczającą go głupotą: sarkazm.
NO jak najbardziej liczylem sie z krytyka jednak dotyczaca nie wiem moich niekompetencji, za slabego przygotowania sie do zajec czy cokolwiek poprostu zbilo mnie z tropu jak przeczytalam post na temat tego ze nie uzywam polskich znakow i robie literowki. Co do nieomylnosci i wielkosci ani taki ani taki sie nie czuje na co zreszta dowodem jest moje zachowanie na ostatnich zajeciach
co do czytania takich literowekto wlekajm kawalek tutaj
Coś o mózgu . Z Cambridge University. Okydrcie – tkylo mdąrzy lduzie mgoą to przczyteać. Nie moegłm ueiwrzyć że waśłciiwe młgoem zozureimć co cztyam. Fenoemen słiy lukidzego mógzu. Weułdg odykcira na Uinerwtesycie Cmabrigde, nie wżane w jaiekj kleojonści ułżoone są lietry wwryazie. Najawżnjszeią rzczeą jset żbey peirszwa i otsanita letria błya na waśłciywm meijcsu. Rszeta mżoe być uożołna gdizeklowiek ai tak wcąiż mżemoy to bez porbelmu perzytczać. Dzejie się takdaltgeo ze ldzuki mzóg nie cztya kadeżj poejdnczyej ltiery, ale słwoa jkao cłaśoć. Neiasmowtie? tak… Ja zwasze mśylaełm że piswonia jset wżana..
No i wieksze zainteresowanie wzbudzily moje bledy anizeli dylemat
Basso profondo
Post nr 99, Wysłany: 2011-02-04, 16:02
martilus napisał/a:
ojoj ale napisalam bes polskih znakuw i f dotatku tyle bledow no czoje sie upozony
Nie rżnij głupa nam tu jeszcze.
PS. Wczoraj rozmawiałem z b. doświadczoną dyrektorką szkoły, o olbrzymim autorytecie u uczniów szkoły ponadgimnazjalnej. Mówiła tak pięknie po polsku, że niejeden polonista mógłby się na niej wzorować. Uczy matematyki.
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
W zasadzie, macie rację w sprawie staranności pisowni. Ja mam nieco liberalniejsze zasady, w stosunku do używania polskich znaków. Swoją drogą, skoro jesteśmy już przy prawym przycisku myszy, to w Netscape podkreśla na czerwono wszystkie wyrazy, oprócz tych angielskich. O ile są napisane poprawnie. Wie ktoś może z czym to jest związane?
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
dziwi mnie tylko fakt, ze az takie oburzenie i dyskusje wywolaly te bledy
Fajnie być anonimowym w sieci, prawda? Jakby ci tak pracodawca albo jakiś uczeń, czy rodzic, zwrócili uwagę - też byś tak ich ofuknął, że się czepiają i niepotrzebnie oburzają?
Basso profondo
Post nr 104, Wysłany: 2011-02-04, 17:27
martilus napisał/a:
dziwi mnie tylko fakt, ze az takie oburzenie i dyskusje wywolaly te bledy
To nie błędy wywołały aż takie oburzenie, lecz twoje rżnięcie głupa i pójście w zaparte.
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
widze ze jednak sie nie dogadamy. probowalam, ale z niektorymi sie poprostu nie da.
Edzia nie nie wywolaloby oburzenia we mnie literowki czy pisownia bez polskich znakow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum