vuem, podniecasz się włodziem jak rolnik w podorywki
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Przedmiot nauczania: edukacja wcz.
Post nr 20, Wysłany: 2010-08-30, 14:53
malgalo, ależ oni piszą na temat, zdradzając tajniki swojego życia do nowej książki autorstwa @pregi
Pomagają, jednym słowem
prega
Przedmiot nauczania: Inne
Post nr 21, Wysłany: 2010-08-30, 18:47
Muszę Was nieco ostudzić Jak na razie żadnych morderstw. Próbuję tylko ukazać człowieka, który myśli, że "jest kimś'" Raczej coś zwyczajnego. Dlatego głównie interesuje mnie to, co dyrektorzy szkół porabiają w czasie wolnym itd. No i nauczyciele również, bo skoro główny bohater w tym środowisku się obraca, to zapewne ma w szkole jakiś przyjaciół, znajomych, wrogów i przeróżne problemy.
A co do czegoś o bardziej wartkiej akcji, kiedyś się do tego zabierałam, lecz w połowie pozostawiłam to i gnije w jakimś zapadłym folderze. Zapewne do tego wrócę, bo pomysł był niezły, ale inspiracje odeszły.
prega
Przedmiot nauczania: Inne
Post nr 22, Wysłany: 2011-01-09, 13:41
Nadal to forum przeglądam i przeglądam, a ciągle ma wiedza rozrasta się bardzo powoli. Jestem głodna informacji! No i ośmielam się po raz kolejny prosić Was o pomoc, która jest mi bardzo potrzebna.
prega poszukaj blogów nauczycieli. Na forum jest gdzieś temat z linkami. Na tych blogach rozmawiaj, na pewno więcej się dowiesz niż z forumowych pogaduszek.
_________________ We gonna ride the sea,
we pray to the wind and the glory
That's why we are raging wild and free
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum