synapsa
Post nr 1, Wysłany: 2011-02-10, 18:28 "Trzymaj formę"- kto brał udział?
Chciałam zapytać czy ktoś z forumowiczów był zaangażowany w realizację programu "Trzymaj formę'? Jak układała się współpraca z sanepidem? W jakich formach realizowaliście program? Jak długo? Czy było warto? Dziękuję za podzielenie się uwagami.
Przedmiot nauczania: Język angielski
Post nr 2, Wysłany: 2011-02-10, 20:24
Synapsa napisał/a:
Chciałam zapytać czy ktoś z forumowiczów był zaangażowany w realizację programu "Trzymaj formę'?
Byłam i
Synapsa napisał/a:
Jak układała się współpraca z sanepidem?
Do kitu. Dali książkę z wytycznymi (przez 3 lata ta sama), trochę ulotek, 2 plakaty na rok, a oczekiwali nie wiadomo czego/
Synapsa napisał/a:
W jakich formach realizowaliście program?
Wymagana metoda projektu
Synapsa napisał/a:
Jak długo?
4 lata (z przymusem, na bo to Sanepid) Jak szkoła sąsiednia nie wzięła udziału, to czepiali się każdej głupoty podczas kontroli (oczywiście zgodnie z przepisami)
Synapsa napisał/a:
Czy było warto?
Nie warto!
Masa roboty za nic. Panie z Sanepidu oczekiwały na koniec roku pięknych prezentacji, którymi potem chwaliły się wyżej, jak to pięknie pracują
W tym roku powiedziałam DOSYĆ.
synapsa
Post nr 3, Wysłany: 2011-02-11, 16:07
Bardzo dziękuję Ci za odpowiedź Andulencjo. Mam identyczne odczucia! Jakbym czytała własną przygodę z tą instytucją.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum