Jako kierowca nie mogłem pić, a mimo to świetnie się bawiłem
A może właśnie dzięki temu
Przynajmniej jestem w stanie "pełnej używalności"
malgala napisał/a:
Czemu swoją obecność na forum ukryłeś? W podchody się bawisz?
Bo w mojej naturze nie leży być całkowicie online
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Pozdrowienia serdeczne dla forumowiczów Życzę wszystkim miłego wypoczynku w ostatnich chwilach wakacji (choć pewno nie będzie to łatwe, gdy ma się przed sobą obowiązkową "biurokrację", przygotowanie sali na przyjęcie uczniów...)
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum