nie ma co ukrywać od początku czerwca i MY nauczyciel - tak samo jak uczniowie odliczamy dni do końca roku
faktem też jest ,że jesteśmy już naprawdę jesteśmy zmęczeni ...łatwiej się irytujemy, coraz trudniej przysiąść i fachowo "na ostatni guzik" przygotować lekcje
to sie usmiałam Ja sie nie moge juz doczekac wakacji
w szkole juz ogolne poddenerwowanie panuje, dzieciaki juz nie moga usiedziec na miejscu , wszyscy zapracowani bo swiadectwa, bo arkusze, bo zakonczenie roku, konferecje ale byle do 22 czerwca
Temat szkolenia: Projekty finansowane z EFS a ustawa o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy. Może ktoś był na takim szkoleniu
a potem WAKACJE
Ja dzisiaj miałam radę analityczną i wszystko byłoby pięknie, gdyby nie to, że czeka mnie jeszcze rozmowa kwalifikacyjna po stażu Chciałabym mieć tę żenadę już za sobą i odpocząć od szkoły, bo jestem doprawdy wyeksploatowana. A teraz, zamiast pilnie się do tej rozmowy przygotowywać, buszuję po necie i przesiaduję na Forum. Świetnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum