Wiosna? A może już początek lata? Uwielbiam posiadywać nad brzegiem Wisły, albo w cieniu kwitnącej wiśni. Nawet nauka jest wtedy jakaś taka bardziej znośna
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Zdjęcia z początku maja, ale dopiero teraz je wrzuciłem. Wycieczka rowerowa Wisłą prawobrzeżną. Wszystkie zdjęcia zrobione w Tyńcu
Opuszczona fabryka.
Ulica Nierówna. Stan nawierzchni zgodny z nazwą
Budynek, którego nazwy nie potrafię sobie przypomnieć. Chyba dworek.
Klasztor o. Kamedułów na Bielanach. Dzisiaj zresztą przejeżdżałem w pobliżu na wycieczce rowerowej
Coś w klimacie maturalnym...
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
W Stołecznym Królewskim Mieście pada od samego rana.
Północno-zachodnia część Krakowa, widok w kierunku Łodzi.
Zachodnia część Krakowa, widok w kierunku Katowic.
Ulica Kazimierza Wielkiego po deszczu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum