gieldzia
Przedmiot nauczania: Inne
Wiek: 28 Dołączyła: 19 Maj 2011 Posty: 3 Skąd: wielkopolskie
Post nr 1, Wysłany: 2011-05-19, 08:09 Zawiadomienie o ślubie
Witam serdecznie! Mam mały problem.
W lipcu wychodzę za mąż:) Nie wiem jak zawiadomić o tym wydarzeniu innych nauczycieli i pracowników szkoły. Odpada rozdanie zawiadomienia każdemu nauczycielowi i pracownikowi z osobna. Ktoś mi podpowiedział,że mogłabym położyć takie zawiadomienie (duży format) na stole w pokoju nauczycielskim. Czy macie jakieś inne propozycje?
synapsa
Post nr 2, Wysłany: 2011-05-19, 13:50
ja na najbliższą konferencję zafundowałabym ciacho i powiedziała z jakiej to okazji możesz przeprowadzić z dyrekcją rozmowę i zapytać o zwyczaje panujące w tej sferze w waszej szkole
To szczęście,ale też i wiele problemów dla kobiety poniekąd.Wymiana wszystkich dokumentów była dla mnie koszmarem . Najgorzej poszło z dowodem rejestracyjnym samochodu.Odkręcanie tablic i noszenie ich do biura celem zmiany nalepki ...Mąż pracował w tym czasie i byłam zdana na siebie, a właściwie na pomoc panów czekających również w Urzędzie Komunikacji .
Ale się cieszę, że moje nazwisko po ślubie zostanie. A skoro w dowodzie nie ma ani słowa na temat stanu cywilnego, to nawet nie będę go musiał wymieniać
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Ale się cieszę, że moje nazwisko po ślubie zostanie. A skoro w dowodzie nie ma ani słowa na temat stanu cywilnego, to nawet nie będę go musiał wymieniać
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Chyba że się przeprowadzisz
_________________ Prywatnie żyję tak, jak każdy:
Jem, piję, sypiam, patrzę w gwiazdy
Ale to musiałbym się też przemeldować z tej okazji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum