Przedmiot nauczania: Inne
Post nr 31, Wysłany: 2009-06-29, 17:45
To wcale nie jest dla mnie pocieszeniem Oni zaproponowali mi powierzenie stanowiska na rok, bo obecny dyrektor jest na urlopie dla podratowania zdrowia. Po roku może wrócić i mi podziękują. Moja p. dyrektor kazała mi szybko podejmować decyzję bo ma już kolejne CV. Myślę, że nie będę miała powrotu do swojej placówki. Ja nie chcę zmieniać pracy Jest mi w niej dobrze:( Niepotrzebnie ujawniałam, że ukończyłam zarządzanie!
Myślę, że nie będę miała powrotu do swojej placówki.
Tym bym się nie martwiła.
Gwarantuje Ci to Karta Nauczyciela.
Dopilnuj tylko, żeby w przeniesieniu był wyraźnie określony czas, na jaki otrzymujesz przeniesienie.
Gdyby chodziło o przeniesienie na takie samo stanowisko, chyba niewiele byś miała do powiedzenia. Powierzenie stanowiska dyrektora powinno jednak wymagać Twojej zgody.
Przedmiot nauczania: Inne
Post nr 33, Wysłany: 2009-06-29, 20:22
Dzięki malgala! Już mi lepiej. Jutro muszę poinformować swoją p. dyrektor o tym, że zostaję w naszej placówce i że nie jestem zainteresowana zmianą pracy i stanowiska. Jutro napiszę jaki obrót przybrały sprawy.Dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum