Książka do Ekonomiki i organizacji gastronomii

wymiana pomysłów, czyli jak prowadzić dobre, inspirujące i ciekawe lekcje

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

w100
Posty: 1
Rejestracja: 2008-08-26, 19:50
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Ekonomia
Lokalizacja: śląskie

Książka do Ekonomiki i organizacji gastronomii

Postautor: w100 » 2008-08-26, 19:54

Witam!
Jestem nowa na forum. Utworzyli w mojej szkole gdzie uczę Technikum gastronomiczne i szukam książki do Ekonomiki i organizacji gastronomii.
Jest tu ktoś co uczy takiego przedmiotu??? Jeśli tak to z jakiej książki korzysta??

Proszę o pomoc,

Pozdrawiam,
Wanda

Awatar użytkownika
renati23
Administrator
Posty: 3078
Rejestracja: 2007-06-08, 18:48
Przedmiot: Inne

Re: Książka do Ekonomiki i organizacji gastronomii

Postautor: renati23 » 2008-08-27, 09:45

Nie uczę tego przedmiotu, ale wpisałam w :google: nazwę przedmiotu - wyświetliło mi strony szkół które kształcąc w tym kierunku podają na swoich stronach wykaz podręczników i znalazłam to:

"Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw", S. Dąbski, wyd. WSiP,
Mielczarczyk Z, Urbańska B. Gospodarka i rachunkowość w gastronomii WSiP
Kielan K. Pokora K. "Przygotowanie do działalności usługowej. Ekonomika usług" WSiP


może poszukasz jeszcze, bo to pierwsze jakie znalazłam a nie wiem czy coś jeszcze jest :wink:

080579
Posty: 2
Rejestracja: 2008-09-21, 10:20
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Ekonomia
Lokalizacja: pomorskie

Re: Książka do Ekonomiki i organizacji gastronomii

Postautor: 080579 » 2008-09-21, 10:23

Witaj,

ja korzystam osobiscie z tej ksiązki Mielczarczyk Z, Urbańska B. Gospodarka i rachunkowość w gastronomii WSiP. A ucze tego przedmiotu w tym roku po raz pierwszy także tez nei wiem jak to wyjdzie.


A ma może ktoś plan wynikowy dll tego rpzedmiotu, byłabym ogromnie wdzięczna za pomoc, bo ślęczę nad tym i nic mi nie wychodzi :cry:

mój adres e-mail to: karolinauni@wp.pl


Wróć do „Metody dydaktyczne, scenariusze, konspekty, materiały”