Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Tego NIE WOLNO zrobić! Uczniowi nie wolno opuszczać klasy bez opieki.konrad86 pisze:"Wstań! Widzę, że będziesz musiała się dogłębniej zastanowić nad tym, co powiedziałaś /zrobiłaś i wtedy porozmawiamy na ten temat. Wyjdź z klasy!"
asia4183 pisze:potem uslyszalam tez , ze jak sie zdecyduje wystawic te ndst mam napisac szczegolowe uzasadnienie , uwzgledniajac co zrobilam ja zeby uczniowie CHCIELI poprawic oceny i zeby nie mieli ndst na koniec
na koniec uslyszalam ze mam napisac szczegolowy plan , co zamierza zrobic w II semestrze zeby uczniowie klasy IB CHCIELI sie uczyc niemieckiego i zeby CHCIELI z chęcia przychodzić na moje zajęcia
Męczyć? Absolutnie. Jesli praca nauczyciela jest męką to należy się zwolnić. To ze nauczyciel się męczy to jeszcze pół biedy, ale z męczącym się nauczycielem męczą się uczniowie a to już powazna sprawa.asia4183 pisze:i tu pojooawilo sie u mnie pytanie : " czy ja mam sie meczyc za te 300 zl"
miwues pisze:A ty nie powtarzaj oświatowych legend!
Uczeń na korytarzu szkolnym to nie jest uczeń bez opieki, nie przesadzajmy.
Cytryn pisze:kiedy natomiast ja usiłowałam coś wytłumaczyć czy dawałam samodzielne zadanie do wykonania- do odczytania poo paru minutach, efekt był żałosny. Ciągła walka o to, żeby uważali, żeby w ogóle coś robili