aania84 pisze:No to dlaczego nie powołuje się w kuratorium komisji po to, aby stwierdzić, czyja to jest wina?
Oczywiście, że gdy wyniki w danej szkole są niepokojące, to takowa kontrola następuje. Szkoła tworzy programy naprawcze itd.
Tylko nie pisz, że chciałabyś kary finansowej dla nauczyciela, bo to ... jest wymierne.
aania84 pisze:Dlatego każdy z Was jest mocny w gębie, pieje o swoich sukcesach i misji, ale nikt z Was nie ma na swoje gadanie żadnego dowodu.
Czy TY naprawdę nie widzisz, że my tu z Tobą walczymy o uznanie tego, CZYM SA NASZE OBOWIĄZKI, a nie przekonujemy Cię, że zawsze i wszędzie wypełniamy je perfekcyjnie?
Czy ja nie powinienem był jednak kiedyś napisać, żeś głupia? Dziewczyno, masz straszliwe problemy z percepcją.
aania84 pisze:Mogę się założyć, że przynajmniej 75% odwala swoje obowiązki po łebkach. Skąd wiem? Bo opinia publiczna jasno stwierdza, że nauczyciele to lenie i nieroby. O żadnym innym zawodzie tak nie mówi. Czyli doświadczenie z odwalającymi chałturę ma większość.
Biorąc pod uwagę cytowaną przez Ciebie "opinię publiczną", Fakt często takie "statystyki" podaje, należy z całą stanowczością stwierdzić, że każdy projektant i budowlaniec to idiota, bo nie ma budynku bez wad, a drogi sie buduje latami, że każdy policjant to imbecyl, a lekarz łapówkarz.
Ta "opinia publiczna" jest dla Ciebie dowodem na to, że 75% nauczycieli się opieprza?
Nie ośmieszaj się.
aania84 pisze:Tak, potrafię dostrzec swoje porażki. Vuem, widź sobie sens swojej pracy. Ja swojej też widzę, tyle że inny niż Ty.
A jaki sens swojej pracy widzisz?
aania84 pisze:Vuem, psa już mam.
I na tym poprzestań.
aania84 pisze:Nie wiem, czy wiesz, ale pies jest mniej więcej na poziomie rozwoju dwulatka. Najnowsze badania. Także gdybyś coś takiego napisał na forum miłośników psów to by Cię zlinczowali.
A jakie ma to znaczenie?
Dzieci się edukuje i wychowuje, by nie pozostały na tym etapie rozwoju.
Co Ty pitolisz dziewucho.