Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
aania84 pisze: Proszę o wskazówkę, jak usunąć konto.
aania84 pisze:Programy naprawcze to papierki, nic więcej. Problem musi dotyczyć całej placówki, jeśli nawala część grona to nic się nie dzieje,
aania84 pisze:No i co z tego, że wiesz, co należy do Twoich obowiązków, skoro ich nie wypełniasz "perfekcyjnie"?
aania84 pisze:Jak zdradzisz żonę, to czy Twoja wina będzie mniejsza, bo wiesz, że nie powinieneś i masz Katechizm w małym palcu?
aania84 pisze:Stereotypy dotyczące grup zawodowych skądś się biorą. Myślisz, Vuem, że są całkowicie wyimaginowane?
aania84 pisze:Sens mojej pracy: spokój, stabilność, czas na spełnianie się zawodowe pozaszkolne i rodzinne.
aania84 pisze:Pitolę tylko tyle, że skoro dziecka nie powinnam mieć to psa też nie. Ale chyba już niestety za późno.
aania84 pisze:Słyszałeś może o nauczycielu skazanym prawomocnym wyrokiem za niezdanie matury przez ucznia? Bo ja jakoś nie. Ale gdyby skazywano to komisje byłyby niepotrzebne.
aania84 pisze:biorąc pod uwagę poziom wypowiedzi części użytkowników.
aania84 pisze:zanowni Państwo,
od około tygodnia jestem aktywna na Waszym forum. Dziękuję za umożliwienie mi zebrania materiału badawczego do mojej pracy dot. agresji na forach internetowych. Metoda na podstawionego forumowicza jest bardziej wiarygodna od powszechnie stosowanych ankiet, gdyż wielu użytkowników nie przyznaje się do stosowania przemocy na forum, mimo że faktycznie ją stosuje.
ann pisze:Metoda na podstawionego forumowicza
vuem pisze:Cóż znowu ta Anulka wymyśliła?
brum brum pisze:Dziękuję za umożliwienie mi zebrania materiału badawczego do mojej pracy dot. agresji na forach internetowych.
malgala pisze:Nie usunę.
Też tak uważam.Adriannn pisze:sobie poszła po prostu
Też jestem ciekawa tego. Kiedyś prosiłam admina o zmianę nicka, to "nie było takiej możliwości".vuem pisze:Dalej ciekawi mnie w jaki sposób zmieniono nick. Czy to administrator spełnił prośbę o taką zmianę?
Adriannn pisze:Dziewczyna nie wytrzymała oporu i agresji i sobie poszła po prostu.
Adriannn pisze:Dziewczyna nie wytrzymała oporu i agresji i sobie poszła...
edzia pisze:...prosiłam admina o zmianę nicka, to "nie było takiej możliwości".
Adriannn pisze:I teraz będziecie się na 5 stron dowartościowywać z powodu swojego maluczkiego triumfu.
vuem pisze:Dalej ciekawi mnie w jaki sposób zmieniono nick. Czy to administrator spełnił prośbę o taką zmianę?