Postautor: Yeda77 » 2015-08-02, 10:30
Kasiula1980 powiem Ci że ja też się denerwuje i myślę o tej rozmowie,czy teczka jest ok,bo każda komisja to inne oczekiwania.Ja mam trzy programy ale bardzo krótko opisane:działanie,efekty dla uczniów i szkoły ( program z edukacji medycznej,program zajęć z chemii dla maturzystów i uczniów zdolnych przygotowujący do matury i konkursów i program zajęć wyrównawczych dla uczniów z problemami z chemii),nie napisałam o ewaluacji ale jak zapytają to opowiem w jaki sposób to robię.W punkcie dotyczącym współpracy z nauczycielami napisałam ogólnie o pracy w zespole przedmiotowym,o zajęciach otwartych,o szkoleniach w ramach WDN itp. a na koniec efekty,dlatego tu mogą mnie pytać osobnych efektów do każdego.Ciężko stwierdzić co dla nich jest ok a co nie,do każdej teczki podchodzą indywidualnie,też czytam zawartość teczki i odpowiadam jakie efekty wyciągnęłam z każdego działania.Niby człowiek uczy już kilka ładnych lat ,ale strach jest bo jednak nie wszyscy przechodzą rozmowę i odpowiadając na pytanie wydaje nam się że o to chodzi a realia są inne.Pozdrawiam i jak będę coś wiedziała to od razu napisze.