Madziaczek pisze:Witam.
Mnie też w tym roku czeka egzamin na mianowanego. Stres jest przeogromny. Czy ktoś jeszcze ma egzamin w tym roku?
Ja mam egzamin w wakacje. Nie mam jeszcze niestety terminu podanego a stres już mnie zżera

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Madziaczek pisze:Witam.
Mnie też w tym roku czeka egzamin na mianowanego. Stres jest przeogromny. Czy ktoś jeszcze ma egzamin w tym roku?
linczerka pisze:Na topie są w tym roku rodzice (współpraca), dobrze cokolwiek wiedzieć o pomocy pp, ocenianiu kształtującym i oczywiście o nowym projekcie reformy.
aculatraxas pisze:Mam jeszcze takie pytanie. Nie robię żadnej prezentacji multimedialnej. Powiedzcie mi jak zacząć autoprezentację? Nazywam się XYZ.... i co dalej? Jak to ładnie zacząć?![]()
Czy wiecie może od czego zależy kto kiedy ma egzamin?
paula212 pisze:Nie mam pojecia od czego zalezy,kiedy jest egzamin.U mnie np.nie mogli znaleźć ekspertów ( sezon urlopwy),ale pani z urzędu jednak znalazła kogoś i egzamin mam ustalony, w lipcu.Natomiast mojego dyr nie zaprosili jak na razie i wiem tez,ze wyjeżdża.Może nie będzie tak źle bo przy dyr to stres jednak jest jak dla mnie