Ja również poproszę o wskazówki na maila

julita.szymanska@wp.pl.
Dziękuję i pozdrawiam.
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
A co to takiego "część B"?marcinsza83 pisze:Witam poratujecie częścią B na dyplomowanie,
Sprawozdanie z realizacji planu rozwoju powinno być - jak sama nazwa wskazuje - napisane wg planu.malgorzatak29 pisze:Awans rozpoczęłam w 2017 r., w 2018 r. wprowadziłam aneks do planu zgodnie z nowym rozporządzeniem. Teraz napisałam sprawozdanie według nowych paragrafów, ale zastanawiam się czy dobrze zrobiłam. Wy też pisaliście sprawozdanie wg nowego rozporządzenia?
krokodyl_odpada pisze:Proszę o pomoc, czy opracowanie IPET-u dla ucznia należy w sprawozdaniu umieścić w
(§ 8.3.3) Poszerzenie zakresu działań szkoły, w szczególności dotyczących zadań dydaktycznych, wychowawczych lub opiekuńczych
czy w
(§ 8.3.4) Opracowanie i wdrożenie programu, innowacji lub innych działań dydaktycznych, wychowawczych, opiekuńczych lub innych związanych z oświatą, powiązanych ze specyfiką szkoły, w szczególności na rzecz uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi ?
oliweczkaS pisze:Nie trzeba żadnej teczki. Proszę podać maila to podeślę Pani wszystkie informacje. Też kończę staż na dyplomowanie w maju.
kasi1 pisze:oliweczkaS pisze:Nie trzeba żadnej teczki. Proszę podać maila to podeślę Pani wszystkie informacje. Też kończę staż na dyplomowanie w maju.
Dzień dobry. Czy mogłabym poprosić o materiały. Kończę staż w maju i trochę mam problem z ogarnięciem wszystkiego.
Pozdrawiam