Dla kogo rzecz oczywista, dla tego oczywista... mój dyrektor uważa, że po przekroczeniu miesięcznej nieobecności, na przedłużenie stażu wpływa każdy jeden dzień, w którym nie było mnie w pracy iże trzeba doliczyć także te 14 dni.
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
edzia pisze:jeśli posiadałaś choćby od dyrektora inną informację na interesujący Cię temat, to powinnaś ją wcześniej napisać
kollins pisze:przeniosłam post na oddzielny temat, bo zobaczyłam, że przyczepiłam się do czyjegoś:)
kollins, pocieszę Cię, żebyś tak tego nie przeżywała.kollins pisze:pewnie można było skrócić wtedy jeszcze zwolnienie biorąc macierzyński od 4 lutego ale w szpitalu wiadomo - nie o tym się myśli...
Gdybyś wtedy była na forum...kollins pisze:ale smutne jest to, że teraz w szkole po roku ktoś wylicza dokładnie i zna przepisy, a wtedy kiedy mógł pomóc i doradzić siedział cicho...
Ja uważam, że pracuję w przyjaznym miejscu pracy, wśród życzliwych osób. A za to, że czegoś kiedyś nie wiedziałam i mnie "nikt nie poinformował", mam żal wyłącznie do siebie.kollins pisze:czy w moim czy Twoim przypadku to były, są miejsca pracy przyjazne pracownikowi, przyjazne przyszłej a potem "młodej" matce?