Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
sliweczka pisze:Trzymam kciuki będzie dobrze. Jeszcze raz prosze jakąś dobrą duszę o plik z pytaniami elektrodatb@vp.pl
mary_jane pisze:promus ja prezentację sobie przygotowałam tydzień przed egzaminem, uczyć zaczęłam się 5 dni przeda w sumie to czytać wszystko milion razy a nie uczyć
i poszło bez problemu
lieblingin pisze:Też wyslałam wszystkim, którzy w ostatnich dwóch dniach się zgłosili po materiały.
lieblingin pisze:Już TO za mnąPoszło, owszem przy prezentacji pomyliłam się i zaczęłam mówić o jedym zagadnieniu nie w tym momencie, ale co tam, takie przypadki się zdarzają. Sama mówiłam ok 30 minut, potem trzy pytania, krótka narada i dostałam zaświadczenie, podobało się moje wystapienie.
Pyatnia - Jak przygotowuję do egzaminu gimnazjalnego?
Jakie dokumenty regulują prace RP?
I miało być pytanie: w oparciu o jakie rozporządzenie odbywałam staż, ale powiedziałam o tym na wstepie prezentacji i dostałam inne.
Jak diagnozuję potrzeby uczniów, wyczowawczo i dydaktycznie.
A i p.kurator zauważyła mój bląd w prezentacji, bo miałam zapis MENIS, nieaktualny, ale powiedziała mi to na pożegnanie![]()
Wakacje
lieblingin pisze:Już TO za mnąPoszło, owszem przy prezentacji pomyliłam się i zaczęłam mówić o jedym zagadnieniu nie w tym momencie, ale co tam, takie przypadki się zdarzają. Sama mówiłam ok 30 minut, potem trzy pytania, krótka narada i dostałam zaświadczenie, podobało się moje wystapienie.
Pyatnia - Jak przygotowuję do egzaminu gimnazjalnego?
Jakie dokumenty regulują prace RP?
I miało być pytanie: w oparciu o jakie rozporządzenie odbywałam staż, ale powiedziałam o tym na wstepie prezentacji i dostałam inne.
Jak diagnozuję potrzeby uczniów, wyczowawczo i dydaktycznie.
A i p.kurator zauważyła mój bląd w prezentacji, bo miałam zapis MENIS, nieaktualny, ale powiedziała mi to na pożegnanie![]()
Wakacje