Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Andulencja pisze:linczerka, nie żartuj sobie![]()
Ubieram się normalnie: biały żakiet, szara spódnica (ma być 3 facetów i 1 kobieta). Ach, dla rozładowania nerwów kupiłam sobie 3 pierścionki i zamierzam je założyć jutro. Są duże i niebieskie i na pewno rzucą się w oczy
kawa81 pisze:Powiedzcie mi jeszcze tylko, czy mogę na egzamin wziąć mój tekst jaki będę mówić do prezentacji, tzn. że lookne na pierwsze zdanie i będę dalej mówić co na zdjęciach w prezentacji, chodzi mi tylko o takie zerkanie? no chyba że to już przesada z mojej strony?
idę na żywioł!magdaslom pisze:uczyłaś się takich językowo-metodycznych zagadnień?
iloilo pisze:Podobno jeżeli dobrze zaprezentujesz dorobek zawodowy to już masz te 7 pkt
kawa81 pisze:skąd znaleźć listę osób powołanych na egzamin w danej miejscowości i w konkretnym dniu? Cały internet przeszukałam i nic
kawa81 pisze:skąd znaleźć listę osób powołanych na egzamin w danej miejscowości i w konkretnym dniu
iloilo pisze:Takie słuchy chodzą... I też takie, że to formalność... U nas podbno już mają wydrukowane akty nadania stopnia awansu jak wchodzisz na egzamin
A co do listy - też nie mam pojęcia ile osób i kto będzie u mnie na egzaminie.