S_Pinka pisze: pokaz slajdów w formie filmu: zdjęcia podpisane a ja referuje...
pokaż slajdów ze zdjęć miało byc
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
S_Pinka pisze: pokaz slajdów w formie filmu: zdjęcia podpisane a ja referuje...
S_Pinka pisze:Kurcze, coś schrzaniłam dodając link poprzednio. Tu znalazłam z kolei możliwość zakupienia publikacji w formie ebooka...
https://www.profinfo.pl/oswiata/prawo-w-oswiacie/p,ustawa-o-systemie-oswiaty-komentarz,8633.html
martapop35 pisze:Ja mam 70 slajdów, działanie zdjęcia efekty, około 25 minut
Madziaczek pisze:Mając prezentację na bank jest łatwiej. Ja tylko ustne wystąpienie. Stresuję się. Też nie wiem czy tak chwalić się wszystkim co robiłam, są niektóre rzeczy, z których nie chciałabym dostać dodatkowych pytań, więc może lepiej to ominąć
Madziaczek pisze:DziękiA co uważasz, aby ominąć kilka kwestii? Jak się potem w pytaniach dopytają, to wiadomo, powiem. Ale nie od razu w prezentacji.
Edward Nigma pisze:martapop35 pisze:Ja mam 70 slajdów, działanie zdjęcia efekty, około 25 minut
A próbowałaś już wygłosić tą prezentację "na sucho"? Może się okazać, że zajmie Ci trochę więcej
martapop35 pisze:Mam pytanko, czy to że byłam kilkanaście razy jako opiekun na wycieczkach zainteresuje komisjęCzy umieszczać to w prezentacjach?
madram pisze:martapop35 pisze:Mam pytanko, czy to że byłam kilkanaście razy jako opiekun na wycieczkach zainteresuje komisjęCzy umieszczać to w prezentacjach?
Wg. mnie nie zainteresuje. Ja wrzuciłem wycieczki, które sam zorganizowałem.
S_Pinka pisze:I chciałabym wspomnieć o moim programie autorskim. W którym punkcie najlepiej?
martapop35 pisze:Gratuluję![]()
![]()
![]()
Ja mam jeszcze 7 dni do egzaminu i nerwy biora górę![]()
CZy wymieniałeś prawa i obowiązki czy chodzilo o to gdzie one się znajdują