Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
mama3 pisze:Ania- gratuluję!!!!To teraz ciesz się resztą wakacji.
Pytania- bajka! Też bym takie chciała. Nie pytali Cię o przepisy w ogóle? Miałaś dużo o przepisach w samej prezentacji? Ja mam nadzieję, że mi nie przerwą, bo się napracowałam nad prezentacją. 3 dni ją robiłam plus potem kilka poprawek jeszcze.
Adriana pisze:Dziewczyny - moje gratulacje i ukłony! Pytania nie są złe, ale wiem, że przed komisją to trochę szczęka opada...jednak się człowiek stresuje. Ja właśnie idę do parku się uczyć, ćwiczyć prezentację. I kupię sobie kolorowe kartki techniczne, te sztywne, żeby wypisać najważniejsze hasła do poszczególnych wymagań, coby nie zapomnieć o niczym. Mianowane - pogoda Wam sprzyja, relaksujcie się! Jeszcze raz gratulacje!
Madziaczek pisze:Jeszcze takie pytanie organizacyjne. Jak mogę nazwać pierwszą stronę tego folderu ze zdjęciami? Prezentacja ze stażu..... czy lepiej materiały dodatkowe do prezentacji ze stażu.... Czy jakoś inaczej? Jak wam się wydaje? Przez ten stres już nie myślę.
ania.j pisze:Adriana pisze:Dziewczyny - moje gratulacje i ukłony! Pytania nie są złe, ale wiem, że przed komisją to trochę szczęka opada...jednak się człowiek stresuje. Ja właśnie idę do parku się uczyć, ćwiczyć prezentację. I kupię sobie kolorowe kartki techniczne, te sztywne, żeby wypisać najważniejsze hasła do poszczególnych wymagań, coby nie zapomnieć o niczym. Mianowane - pogoda Wam sprzyja, relaksujcie się! Jeszcze raz gratulacje!
Stres jest w czasie prezentacji. Miałam ze sobą opracowane streszczenie oraz sprawozdanie z realizacji planu rozwoju jednak ani razu nie spojrzałam na nie.
Siedziałam po drugiej stronie stołu - na przeciwko pań ekspertek i nie miałam odwagi zaglądać w "ściągi:
A przed samym egzaminem - za radą męża - poszłam pobiegać, wzięłam prysznic i poszłam na żywioł niczego już nie powtarzając.