donpedro16 pisze:Witam serdecznie! Przez zawirowania zdrowotne mój staż skończył się kilka dni temu a egzamin prawdopodobnie będzie w okolicach świąt

A więc zamiast myśleć o świętach w gronie rodziny będę myśleć o egzaminie w gronie komisji

Dlatego bardzo proszę życzliwe osoby o pomoc i o przesłanie listy pytań z odpowiedziami na:
donpedro16@wp.plZ góry Wam dziękuję!!!
Po pierwsze, bardzo serdecznie dziękuję za przesłanie zestawu pytań!

Po drugie, właśnie jestem kilka godzin po egzaminie, zdanym egzaminie

No i po trzecie, pytania:
Ile wynosi czas pracy nauczyciela i gdzie jest uregulowanie? - Organ prowadzący
Jakie formy pracy stosuję na zajęciach i omówić jedną z nich (klasycznie pomyliłem formy z metodami i ... zacięcie, ale zostałem świetnie naprowadzony) - Ekspert
Jaki wpływ miały moje działania w pracy bibliotecznej na ucznia podczas np. lekcji języka polskiego? (opowiedziałem o konkursach czytelniczych) - Ekspert
Jaki wpływ na moją pracę z uczniami miała zmiana przydziałów w trakcie trwania mojego stażu (3 razy zmieniałem przydział) - Ekspert
Która forma doskonalenia zawodowego była dla mnie najlepsza i dlaczego? - Dyrektor
Teraz
cenna porada, maksymalnie skupcie się na prezentacji!!! Moja była za długo i powiedziałem ją zbyt chaotycznie. Ekspertka poza protokołem powiedział mi, że jak by to był dyplomowany to miałbym spory problem i zgadza się z Nią w 100%
Ogółem 9,5/10 pkt