dzięki za zainteresowanie
niby to co napisałaś wiem, ale tak "po sołtysowemu podane" jest zdecydowanie jaśniejsze
choć nadal nie mam pomysłu właśnie na te podpunkty... na to jak je formuołwać, co tam "wsadzić"
z prz na mianowanego łatwiej było jakoś
moja dyrekcja nie ma wymogów szczególnych, ma być taki zeby był dla mnie dobry
nie musi też być ogromniasty, mówi, ze zawsze lepiej się wykazywać czymś ponad plan niż tłumaczyć z niezrealizowania czegoś
no i też mówi żeby w tych podpunktach zawrzeć to, co potem się przyda do dokumentowania realizacji wymagań niezbędnych do uzyskania awansu
na razie mam pomysł na program profilaktyczny, we współpracy z instytucją poważną, mam już nawet pomysł, zarys scenariusza i zgromadzone pomoce do realizacji, generalnie wiem co i jak zrobić i chcę to zrobić, bo warto
wiem tez na pewno, że nie będę się uczyć języka obcego, bo jestem klasyczny antytalent w tej dziedzinie
komputer i internet to mam na co dzień w pracy, korzystam z dziećmi, co i raz wyszukujemy coś potrzebnego nam na zajęcia, prowadzę tez zajęcia komputerowe obowiązkowe wg nowej podstawy programowej, nie mam pojęcia co tam jeszcze można zaplanować, może jakąś tematyczną pracę dzieciaki ze mną zrobią?
a, jestem przewodniczącą zespołu samokształceniowego nauczycieli edukacji wczesnoszkolnej, co pewnie się tam przyda
ale jestem głupia nadal, jeśli chodzi o NAPISANIE tego planu, o formułowanie rzeczonych podpunktów wg klucza o jakim napisałam (żeby potem dopasowywać łatwo do wymagań do uzyskania awansu=
jak mozesz jeszcze jakos pomoc będę wdzięczna baaaaardzo
ps. dziewczyny pisały studium przypadków, to kurde co realizowały, jaki wymóg? No ja naprawdę nie lubię papierologii i nomenklatury...
"Nigdy nie rezygnuj z tego, co naprawdę chcesz robić.
Człowiek z wielkimi ambicjami i marzeniami jest silniejszy od tego,
który jest tylko realistą."