Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
To jakieś wielkie nieporozumienie! Chcesz powiedzieć, że (w skrajnym przypadku) gdybyś na przykład zachorowała 31 maja (w ostatnim dniu stażu) i miała już później ciągłe zwolnienie + ewentualnie macierzyński i in. trwające w sumie powyżej roku, to staż by Ci przepadł?pelom pisze:Niestety jestem po rozmowie z dyrekcją i p.z kuratorium. Muszę mieć przedłużony staż chociaż brakuje mi tylko 20 dni, a staż się przedłuży o 57, gdyż tyle dni będę na zwolnieniu czyli do 6 lipca.
Możesz. Kto Ci powiedział, że nie możesz? Lekarz zabronił chodzić? To wyślij pocztą albo poproś kogoś z rodziny o dostarczenie pisma do szkoły.pelom pisze:A co najśmieszniejsze to to ,że na zwolnieniu nie mogę pełnić żadnych obowiązków służbowych czyli nie mogę złożyć sprawozdania, prośby o przedłużenie staż i umowy...!!!
A teraz to już chyba Ty przesadzasz. Pierwsze słyszę, żeby trzeba było błagać lekarza, by nie wystawiał zwolnienia. Zwłaszcza, że jesteś i tak na urlopie.pelom pisze:Czyli błagam moją ginę w pt żeby mi NIE dawała L4 a we wtorek już na stażu sobie znowu jestem.