Witam.
W minionym roku rozpoczalem rok szkolny w trzecim tygodniu roku szkolnego na zastepstwie, poniewaz poprzedi nauczyciel musial wziac 2 tygodnie urlopu przed pojsciem na rok dla podratowania zdrowia. Dyrektor stwierdzil ze nia ma w ogole mozliwosci zeby udalo sie to zaliczyc jako staz, a ja mu uwierzylem. Przepracowalem do konca roku szkolnego majac tygodniowo 13, 14 godzin. Czy rzeczywiscie odrobionego stazu nie uda sie odratowac? Pisze bardzo pozno, gdyz niedawno dopiero spotkalem innego nauczyciela, ktory twierdzi, ze to moze byc dobra wola dyrektora, tylko on byc moze sam o tym nie wie, ze taki staz moglbym juz uznac za odbyty.
W pazdzierniku rozpoczynam drugi rok studiow uyupelniajacych, a nauczyciel powraca od wrzesnia na swoje stanowisko i nie mam nowej pracy w szkole aby staz odrobic, co wiecej musze jeszcze odbyc praktyki w szkole sredniej, gdyz prace jak i praktyki na licencjacie odbywalem w zespole szkol podstawowa\gimnazjum.
Czy jest szansa przepracowany rok zapisac w cv jako staz?
Prosze o odpowiedz i z gory wielkie dzieki za zainteresowanie moja sytuacja, pozdrawiam.