zaświadczenie - pomoc...

miejsce dla rozpoczynających pracę (można się radzić, żalić, chwalić, dzielić doświadczeniami)

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

aculatraxas
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Język angielski

zaświadczenie - pomoc...

Postautor: aculatraxas » 2011-06-15, 16:44

Witam. Nie wiedziałam gdzie zamieścić ten temat.

Mam takie pytanie. Można powiedzieć, że teczkę stażysty mam gotową z małym ale...

W jednym z punktów planu rozwojowego mam współpracę z pedagogiem szkolnym. Opisałam wszystko co i jak robiłam jednak dzisiaj dowiedziałam się, że potrzebne mi jest zaświadczenie od pedagoga, które mam napisać sama a on mi je podpisze!!

I co ja mam w tym zaświadczeniu napisać?? Byłabym naprawdę wdzięczna za każdą pomoc...

Pozdrawiam.

synapsa
Przedmiot: Przyroda

Re: zaświadczenie - pomoc...

Postautor: synapsa » 2011-06-15, 17:17

aculatraxas pisze:dzisiaj dowiedziałam się, że potrzebne mi jest zaświadczenie od pedagoga,
a kto Ci to powiedział? to już kolejna prawdziwa paranoja, żeby we własnej szkole pisywać sobie zaświadczenia :shock: Twój dyrektor lub opiekun stażu nie mogą zapytać pedagoga czy z nim współpracowałaś? Poza tym opisałaś to w sprawozdaniu przecież?

Madziaczek
Przedmiot: Zajęcia zintegrowane

Re: zaświadczenie - pomoc...

Postautor: Madziaczek » 2011-06-15, 17:43

Stażystę obejmuje tylko dokumentacja formalna. U mnie nie trzeba składać teczek na kontraktowego. Zresztą przeczytaj rozporządzenie z 2007 r. (tylko dokumenty potwierdzające kwalifikacje, umowa o pracę, plan rozwoju, sprawozdanie, ocena dorobku) ale to wszystko jest w kancelarii szkoły.

Wróć do „Nauczyciel stażysta”