jak dokładnie wyliczyć staż pracy do nagrody jubileuszowej!! w 2002 r dostałam 20 lecie 2007 -25 lecie a teraz placówka twierdzi,że mam 21 lat pracy,każda placówka inaczej zalicza lata pracy , z tego co wiem do nagrody zalicza się i okresy pracy i przerwy w zatrudnieniu np sprawowanie opieki nad dzieckiem ,na które pobierano zasiłek pielęgnacyjny do ukończenia 16 roku życia,jestem już tak zmęczona wyliczaniem w każdej placówce na nowo lat pracy,co mam zrobić ,by w końcu to unormować ,jakie dokumenty złożyć ,aby ten okres był zaliczony???gdzie szukać tzw innych okresów zaliczanych do stażu pracy przy ustalaniu prawa do jubileuszu?? poniżej wklejam to ,co znalazłam sama
3. Do okresu pracy uprawniającego do nagrody wlicza się okresy przerw w zatrudnieniu, spowodowane:
1) nauką w szkole stopnia ponadpodstawowego, odbywaną na podstawie skierowania zakładu pracy lub jednostki nadrzędnej, pod warunkiem jej ukończenia, jednak w wymiarze nie wyższym niż okres przewidziany programem nauczania,
2) niezdolnością do pracy, w czasie której przysługiwały zasiłki z ubezpieczenia społecznego na wypadek choroby i macierzyństwa lub wynagrodzenie albo świadczenie rehabilitacyjne,
3) opieką nad dzieckiem w wieku do 4 lat, a także nad dzieckiem lub innym członkiem rodziny zaliczanym do I grupy inwalidów lub na którego przysługuje zasiłek pielęgnacyjny - łącznie nie dłużej niż 6 lat,!!!!!!
Bardzo proszę o radę ,bo normalnie jestem już wyczerpana ciągle liczenie i ciągle inny staż ,co placówka inaczej