koma pisze:No tak...Wreszcie komuś udało się zrozumieć, o co marii200007 chodzi.
koma, zupełnie przypadkiem

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
koma pisze:No tak...Wreszcie komuś udało się zrozumieć, o co marii200007 chodzi.
ange pisze:Księgowa twierdzi, że miesiące są różne i tak ma byc.
madziq85 pisze:bede zatrudniona jako nauczciel jez ang bez kwalifikacji (jestem na 2 roku fil ang) ale mam dyplom studiów z zakresu przygotowania pedagogicznego oraz dyplom studiow magisterskich na zupelnie innym kierunku
Widzisz, teraz już nawet ciebie razi bazgrolenie.partita400 pisze:A gdzie się podziali miłośnicy poprawnej polszczyzny ???![]()
W kwestii płacy zasadniczej przecież się nie różnią. Wypłata w poszczególnych miesiącach może się różnić na przykład o wypłatę za godziny ponadwymiarowe (bo zależy od faktycznie wypracowanych), od wypłaty za zastępstwa doraźne, od korzystania ze zwolnień lekarskich itp.ange pisze:Księgowa twierdzi, że miesiące są różne i tak ma byc.
edzia pisze:Widzisz, teraz już nawet ciebie razi bazgrolenie.partita400 pisze:A gdzie się podziali miłośnicy poprawnej polszczyzny ???![]()
![]()
Zaś upominanie się o to fatalnie świadczy o upominającym się.partita400 pisze:Wydaje mi się,że zwroty grzecznościowe należy pisać wielka literą.
edzia pisze:Zaś upominanie się o to fatalnie świadczy o upominającym się.partita400 pisze:Wydaje mi się,że zwroty grzecznościowe należy pisać wielka literą.
Ja się nie upominałam o zwracanie się do mnie wielką literą. Sama mi wytykasz ten błąd.partita400 pisze:Zaś wytykanie innym podobnych błędów świadczy o ...