Niby dlaczego?Maja Pszczoła pisze:Obawiam się, czy nie zechcą dać mi tam jednak umowy tylko do 31.03.2015 - czyli do końca stanu nieczynnego w kolegium.
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Niby dlaczego?Maja Pszczoła pisze:Obawiam się, czy nie zechcą dać mi tam jednak umowy tylko do 31.03.2015 - czyli do końca stanu nieczynnego w kolegium.
Dziewczyny, ale co to ma do rzeczy? Chyba że ja źle zrozumiałam, że chodzi o umowę w innym miejscu pracy niż dotychczasowe.Melizabeth pisze:Nie wiem, jaka w takim wypadku powinna być umowa, skoro nie będziesz jeszcze w stanie nieczynnym
iluka pisze:Niby dlaczego?Maja Pszczoła pisze:Obawiam się, czy nie zechcą dać mi tam jednak umowy tylko do 31.03.2015 - czyli do końca stanu nieczynnego w kolegium.
Matko, jakaś niekumata dzisiaj jestem, albo To niejasno tłumaczysz...Maja Pszczoła pisze:Ziarno niepewności zasiała we mnie kadrowa z kolegium.
iluka pisze:Matko, jakaś niekumata dzisiaj jestem, albo To niejasno tłumaczysz...Maja Pszczoła pisze:Ziarno niepewności zasiała we mnie kadrowa z kolegium.![]()
Czym zasiała? Ta kadrowa? Konkretnie.
iluka pisze:Ty po prostu w czasie trwania urlopu w swojej poprzedniej szkole zawierasz umowę z nową.
Maja Pszczoła pisze:zatrudnienie do końca stanu nieczynnego i już
malgala pisze:Maja Pszczoła pisze:zatrudnienie do końca stanu nieczynnego i już
Zgadza się. Umowę w takim przypadku zawiera się do końca stanu nieczynnego.
Nie ma natomiast żadnych przeszkód, aby już następnego dnia zawrzeć nową.
I tak właśnie jest praktykowane.
Maja Pszczoła pisze:Zawarcie kolejnej umowy oznacza umowę jedynie do czerwca 2015r.
malgala pisze:Maja Pszczoła pisze:Zawarcie kolejnej umowy oznacza umowę jedynie do czerwca 2015r.
A jaki masz stopień awansu, a jakim wymiarze masz dostać umowę i na jaki czas?
Jeżeli spełniasz warunki i w kolejnym roku szkolnym będziesz miała zapewnione tam godziny, to kolejna umowa może być już na czas nieokreślony lub nawet możesz być zatrudniona przez mianowanie.