Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Anita@ pisze: U nas dyrektor jeszcze nie dawał przydziału godzin na następny rok. W tamtym roku zrobił to dopiero na ostatniej radzie pod koniec czerwca. Ale przecież już arkusze organizacyjne robił i mniej więcej wie ile będzie godzin.
Anita@ pisze:Dla mnie to jest stres czekać do końca czerwca, czy wypada mi iść się dopytywać czy będą dla mnie godziny czy lepiej poczekać?
renati23 pisze:Anita@ pisze: U nas dyrektor jeszcze nie dawał przydziału godzin na następny rok. W tamtym roku zrobił to dopiero na ostatniej radzie pod koniec czerwca. Ale przecież już arkusze organizacyjne robił i mniej więcej wie ile będzie godzin.
u nas w szkole o przydziale godzin dyrektorka powiadomiła nas dopiero w sierpniu na radzie przed początkiem roku szkolnego![]()
![]()
![]()
jjolkaa pisze:A jeszcze takie pytanie -jesli juz podpisze w maju pismo w sprawie zmiany warunkow pracy, to od IX 2008 pracuje na tych nowych, ograniczonych warunkach? Mimo, ze po naborze okaze sie, ze powstana np. 2 oddzialy wiecej niz zaplanowano? Czy wowczas dyrekcja moze anulowac tamto pismo i pozostawic mnie na etacie?