Witam
Chciałabym uzyskać odpowiedź , opinie własne spostrzeżenia byle nie poniżające , agresywne, raniące ale szczere. właśnie się dowiedziałam że dyrektor nie przedłuży mi umowy bo w jego ocenie moja praca nie jest właściwie wykonywana. Oni mają wyższe standardy a ja ich nie spełniam oni oczekują więcej. Błędy o jakich rozmawiał z moją panią mentor i które sam zauważył podczas wizytacji świadczące o mojej niekompetencji to
Uczniowie nie uzupełniają ćwiczeń na bieżąco mowa o klasie I podstawówki, uzupełniają ale nie wszystkie od deski do deski
Nie zwróciłam uwagi na ucznia z Aspergerem , który nie wstał i nie śpiewał piosenki z innymi uczniami , a to że do niego później podeszłam i wykonywałam z nim zadania to za mało
Nie upewniałam się czy dzieci rozumieją polecenia może nie upewniłam się za każdym razem ale kiedy wykonywały ćwiczenie pisemne to się upewniłam wiem że kiwały głowami na potwierdzenie zresztą lekcja się udała dzieci prawidłowo wykonywały polecenia więc je rozumiały.
Czy on coś ściemniał czyi się tylko wydaje? Do tego moja pani mentor będąc na moich lekcjach chwaliła je pani wice dyrektor będąc na wizytacji też omawiając ze mną lekcję nie mówiła że była ona źle przeprowadzona. Przez cały rok nie słyszałam że jest coś nie tak. Muszę przyznać że leczę się od wielu lat na depresję leki i terapia sprawiają że epizody nie powracaja ale po czymś takim boję się że będzie nawrót dwa dni totalnego doła jeszcze nie przesądzaja sprawy. To na tyle proszę o szczere opinie.