Z pewnością ma Pani rację, jednakże każdy pamięta ten okres w inny sposób i informacje które wydają mu się oczywiste i bez znaczenia, są na wagę złota, bo są osobiste i autentyczne... i o to właśnie w tych badaniach chodzi, udowodnić że ludzka pamięć może być źródłem wielu cennych informacji. Jeśli chodzi o sam wywiad pytania dotyczą również uwag co do codziennego Państwa życia i różnych mniej lub bardziej poważnych czy tez zabawnych, a może i niebezpiecznych sytuacji... Pozdrawiam
[ Dodano: 6 Wrzesień 2007, 14:50 ]Badania te prowadzone są w miesiącu wrześniu dlatego tez zachęcam wszystkich chętnych do skontaktowania sie ze mną... rozumiem że nie każdy lubi rozmawiać z kimś obcym o własnych przeżyciach, nie naciskam więc, zachęcam osoby chętne...
[ Dodano: 11 Wrzesień 2007, 21:31 ]Na podobnym forum znalazłam jednego rozmówcę, który postanowił wspomóc mnie w tej -trudnej jak widać pracy badawczej- jestem mu bardzo wdzięczna...mam nadzieję, że są jeszcze osoby, które mogłyby poświęcić mi godzinkę ze swojego cennego czasu... dziękuje i pozdrawiam