Basiek70 pisze:Jakby nie było, dyrektor jest jeden.
ale wiele może ........

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Basiek70 pisze:Jakby nie było, dyrektor jest jeden.
renati23 pisze:Basiek70 pisze:Jakby nie było, dyrektor jest jeden.
ale wiele może ........![]()
![]()
daughter pisze:Przez rok pracowałam w szkole a wsi, w której mogłam kserować ile mi się podobało i za nic nie musiałam płacić. Szkoła była mała. ok. 100 uczniów, ok. 10 nauczycieli. Teraz pracuję w szkole, w której jest 100 nauczycieli i odpowiednio więcej uczniów. Może dlatego w większych szkołach trzeba samemu się zatroszczyć o papier, bo jakby każdy miał dostawać ryzę papieru na dzień dobry, to 1000zl szkoła musiałaby wydać na ten papier co roku... A w takiej małej szkółce gdzie jest po jednej klasie w roczniku, to nie ma takiej różnicy...
dushka pisze:Z nieprzymuszonej?
A powiedz, sam jeden potrafiłbyś powiedzieć NIE?
Jethro Tull pisze:dushka pisze:Z nieprzymuszonej?
a kto przepraszam kazał Ci kupić te rzeczy?
dushka pisze:Ja po prostu odstałam polecenie przygotowania dokumentacji ucznia w ten sposób: każde dziecko ma mieć segregator, każda kare\teczka w osobnych koszulkach wg specjalnej listy wsadzona, wszystko poprzedzielane kolorowymi przegródkami. I co byście na moim miejscu zrobili?
dushka pisze:Z nieprzymuszonej?
daughter pisze:kajko45- może przestaniesz krytykować wszystko, co tylko znajdziesz na tym forum i napiszesz coś od siebie? Jak masz zły dzień, to sobie melisy zaparz.
Jeśli chcesz, to proszę bardzo skontaktuj się ze wszystkimi dyrektorami szkół i wytłumacz im, że to ich obowiązek zapewnić nauczycielom to, to i to. Wszyscy wiedzą, że prawo mówi swoje- a wewnętrze, niekoniecznie pisemne ustalenia mówią swoje. Rozumiem, że jesteś osobą, która poszłaby do sądu z pozwem przeciwko pracodawcy, bo nie zapewnił Ci papieru do ksero, ale bez przesady...