Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
kajko45 pisze:GURU forumowe o nazwie Jethro Tull chodzi po wszystkich wątkach i uznaje jedynie słuszną rację - swoją. To nie sa normalne dyskusje. Masz do wyboru albo zakceptować to co napisze guru albo nie.
malgala pisze: Ciekawe, czemu żaden z Was nie potrafi udzielić odpowiedzi przytaczając jednocześnie podstawę prawną.
Boguś pisze:Piszesz o impertynencjach, czy ja tutaj kogoś obraziłem? Czy zasugerowałem komuś, ze jest głupkiem ?
Boguś pisze:Masz jakiegoś głupiego dyrektora, chyba pojawił się z epoki rozwitającej komuny.
Boguś pisze:Post nie był skierowany do ciebie, więc sobie odpuść , nie życzę sobie dyskusji z tobą
Boguś pisze:malgala napisał/a:
Ciekawe, czemu żaden z Was nie potrafi udzielić odpowiedzi przytaczając jednocześnie podstawę prawną.
Najwyraźniej nie wzięłaś pod uwagę tego , że ktoś może po prostu nie mieć czasu albo komuś się po prostu nie chce odpowiadać na wszystkie zapytania forumowiczów.
tsiasia pisze:A czy ktoś wie coś na temat dyżurów z dziećmi czekającymi na autobus. W mojej szkole od tego półrocza ja takowyż mam. Trzeba zostać po swoich lekcjach z dziećmi, które skończyły już lekcje, ale muszą czekać godzinę na autobus. Takich dzieci pilnuję trzynaścioro - za darmo. Ten czas, który czasami wydłuża sie nawet do dwóch godzin nie liczy się u nas w szkole jako nadgodzina. To jest, jak to mówi p. dyr. praca społeczna. Czy tak może być?????????? Jakoś mi społecznie nikt za darmo nie chce popilnować dziecka.
Boguś pisze:malgala pisze: Ciekawe, czemu żaden z Was nie potrafi udzielić odpowiedzi przytaczając jednocześnie podstawę prawną.
Najwyraźniej nie wzięłaś pod uwagę tego , że ktoś może po prostu nie mieć czasu albo komuś się po prostu nie chce odpowiadać na wszystkie zapytania forumowiczów.
Podobnie jak w klasie - chcesz rozwiązać pewne zadanie i nie ma ochotników na to, aby je rozwiązać, czy na tej podstawie można twierdzić , ze nikt w klasie nie potrafi tego zadania rozwiązać?
Pozdrawiam
fruzia pisze:Średnio wypada na 1h lekcyjną 6 minut przerwy więc mnożąc 26 razy 6 - wychodzi 156
Ewryl pisze:fruzia pisze:Średnio wypada na 1h lekcyjną 6 minut przerwy więc mnożąc 26 razy 6 - wychodzi 156
Wydaje mi się, że wszystko zależy od tego ile jest w danej szkole miejsc dyżurów...