Witam serdecznie!
Czy mógłby ktoś udzielić mi odpowiedzi: Co powinna zawierać teczka zespołu oddziałowego nauczycieli uczących w danej klasie? Z góry dziękuję za informację.
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
A możesz zdradzić, kto to ustrojstwo wymyślił? Komu to u was potrzebne?kati81 pisze:teczka zespołu oddziałowego nauczycieli uczących w danej klasie
kati81 pisze:Co powinna zawierać teczka zespołu oddziałowego nauczycieli uczących w danej klasie?
Przykro mi, ale nie wiem, co to takiego.kati81 pisze:teczka zespołu oddziałowego nauczycieli uczących w danej klasie
kati81 pisze:Witam serdecznie!
Czy mógłby ktoś udzielić mi odpowiedzi: Co powinna zawierać teczka zespołu oddziałowego nauczycieli uczących w danej klasie?
matmanamaksa pisze:A zwłaszcza 29. Może obok tego dywanologa MEN zapłaci jakiemuś papierologowi za wymyślanie kolejnych dokumentów do gromadzenia w szkole? Proponuję zawiesić uczenie na rzecz realizacji podstawy programowej i pracę z dziećmi na rzecz monitorowania i ewaluacji.
Ciekawe, czy jest baran, który chowa w teczce awansu wydruki z tego forum?
kati81 pisze:Czy mógłby ktoś udzielić mi odpowiedzi: Co powinna zawierać teczka zespołu oddziałowego nauczycieli uczących w danej klasie?
Czyli co konkretnie?Sugo pisze:Dawniej wrzucaliśmy tam wszystko, teraz mamy ustalone, co konkretnie.
iluka pisze:Witaj, Sugo
kati81 pisze:Czy mógłby ktoś udzielić mi odpowiedzi: Co powinna zawierać teczka zespołu oddziałowego nauczycieli uczących w danej klasie?Czyli co konkretnie?Sugo pisze:Dawniej wrzucaliśmy tam wszystko, teraz mamy ustalone, co konkretnie.
Świetnie to ujęłaś. Twoja wypowiedź jest ostatecznym dowodem na istnienie teczek i innych bzdur szkolnych.fragola pisze:Gdzieś czytałam