Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Basso profondo pisze:Selena, nauczycielowi nie wypada korzystać z portali o takich nazwach i z plików o nazwie nawiązującej do antykoncepcji jako komentarza do jakiegokolwiek zachowania dziecka, a tym bardziej ogłaszać to publicznie.
Basso profondo pisze:O godność zawodu powinniśmy dbać zawsze - służbowo i prywatnie.
,,Jedna kulturalna osoba to zbyt mało, aby podnieść poziom imprezy chamów, natomiast jeden cham zepsuje każdą kulturalną imprezę.,,Basso profondo pisze:marzy mi się, aby i w życiu prywatnym ludzie dążyli do kultury wysokiej
Basso pisze:Mam dzieci w wieku szkolnym. O ile nie przeszkadza mi świadomość, że rano wychowujesz moje dziecko, a wieczorem w domu puścisz bąka (i przeprosisz oczywiście), o tyle czułbym się poważnie zaniepokojony, gdybyś będąc wychowawcą i autorytetem dla mojego dziecka, publicznie ogłaszał, że niektóre dzieci są głupie i źle wychowane, czyli ...trzeba stosować antykoncepcję.
vuem pisze:
To co, ja nie mogę dla relaksu nażłopać się piwa, pokochać się z dziewczyną na podłodze w kuchni, czy siarczyście przekląć, gdy jakiś kretynizm w telewizorze zobaczę?
vuem pisze:...nie mogę dla relaksu nażłopać się piwa, pokochać się z dziewczyną na podłodze w kuchni, czy siarczyście przekląć,...
jak Basso profondo pisze:...publiczne forum...
vuem pisze:... czy to demotywatory, [...], pełno tam humoru niskich lotów. Ale i trafić się może coś śmiesznego.
Ale jaki wpływ może mieć antykoncepcja na prostactwo cudzych dzieci, bo nie załapałam?niekonserwatywna pisze:Biorąc pod uwagę fakt, że większość dzieci jest właśnie taka jak na załączonym obrazku - odechciewa się - i w tym właśnie cały sęk