A na innym sprawdzianie dajesz bardzo dobry dopiero za napisanie poprawnie 10 zdań.
Twój problem też - możesz odpowiednio wymagać.ala.forum pisze:ale to juz nie moj problem ze sie dzieci nie chca uczyc a rodzice ich nie potrafia przypilnowac
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Twój problem też - możesz odpowiednio wymagać.ala.forum pisze:ale to juz nie moj problem ze sie dzieci nie chca uczyc a rodzice ich nie potrafia przypilnowac
miwues pisze: Za taką "znajomość" języka to się uczniowi paskiem po tyłku należy, a nie ocena dopuszczająca
ala.forum pisze:bijesz swoje dziecko paskiem po tyłku bo dostało dopuszcający a nie celujący???
a dlaczego zatem Matko Polko nie dopilnowalas swojej latorośli żeby się nauczyło?
Pisałam wyżej: np. zaliczone/ nie zaliczone. Zapomniałam dodać, że za nie zaliczone dostanie niedostateczny.Ewryl pisze:Skoro nie na bardzo dobry to na ile??
hola, jeśli dzieciak przekręci łatwe słowa (z rozpędu, bo łatwe) ale poradzi sobie z trudniejszymi słowami/zdaniami, to znaczy że nie zasługuje na pozytywną ocenę, że jest dno, a nauczyciel do niczego, bo nie wbił dzieciakowi podstaw do głowy - paranoja!miwues pisze:Gdybyś mojemu dziecku zaliczyła na ocenę dopuszczającą sprawdzian, w którym wykazało się nieznajomością podstawowych słówek, w rodzaju "stół" albo "książka", tobyś zebrała ode mnie opierdziel i tyle.
ala.forum, skup się bardziej, czytając, proszę.ala.forum pisze:chore ambicje rodziców mnie przerażają
ja nie jestem od pilnowania kazdego ucznia zeby sie nauczyl slowek tylko rodzic
edzia pisze:Pisałam wyżej: np. zaliczone/ nie zaliczone. Zapomniałam dodać, że za nie zaliczone dostanie niedostateczny.Ewryl pisze:Skoro nie na bardzo dobry to na ile??
edzia pisze:Pisałam wyżej: np. zaliczone/ nie zaliczone. Zapomniałam dodać, że za nie zaliczone dostanie niedostateczny.Ewryl pisze:Skoro nie na bardzo dobry to na ile??