Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Pewnie, że możesz. Ja wpisuję na nowy semestr już wtedy, gdy tylko dana ocena przestaje pełnić swą funkcję motywacyjną w I semestrze.fronczewski2008 pisze:Czy moge zrobic sprawdzian po wystawieniu ocen czyli w nastepnym tygodniu i oceny wpisac na nowy semestr
Klasyfikowanie na lekcji jak również wpisanie takiego tematu lekcji jest dla mnie nie do przyjęcia. Ja robię klasyfikację nie włączając w to uczniów, czyli zwykle nie na lekcji. A jeśli już na lekcji, to tylko wtedy, gdy uczniowie samodzielnie pracują nad czymś. Wówczas "zwykły" temat, nie związany z klasyfikacją.fronczewski2008 pisze:Czy jak wystawiać oceny to w dzienniku piszecie jakis temat typu: Kasyfikacja semestralna.
renati23 pisze:edzia, mi również szkoda lekcji na samo wystawianie ocenstaram się wystawić w spokoju przed lekcją a ich tylko informuję
![]()
![]()
katty pisze:Teoretycznie mogę zrobić dodatkową lekcję powtórzeniową i sprawdzian zarządzić na "po feriach", ale znając życie część wiedzy przez ten czas się ulotni.
katty pisze:U nas też oceny do dziś trzeba było wystawić, choć został jeszcze tydzień I semestru. Tak się wszystko poskładało, że pod koniec przyszłego tygodnia czas na sprawdzian. Skoro oceny mam już wystawione, wstawianie ocen na ten semestr z kolejnego sprawdzianu chyba mijałoby się z celem, nie miałyby żadnej wartości.