Właśnie, myślałam, że to przez roztargnienie.Łodzianka84 pisze:Już w poście nr 41 tematu "Co na wstępie" miwues nazwał prof. Daniela przyszlymhistorykiem.

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Właśnie, myślałam, że to przez roztargnienie.Łodzianka84 pisze:Już w poście nr 41 tematu "Co na wstępie" miwues nazwał prof. Daniela przyszlymhistorykiem.
malgala pisze:O ile mnie pamięć nie zawodzi, to przyszłyhistoryk miał jeszcze wczoraj w profilu mazowieckie.
Ja do zrozumienia tegoż potrzebuję odpowiedniej, dogłębnej i szczegółowej interpretacji, niestety. Bez niej ni w ząb!Anadriel pisze:dygresja: Przez pryzmat rozmaitych zdarzeń warto za obserwować strukturę metodyki nauczania a to nie przystoi uczniowi.
Anadriel pisze:Tajniki wiedzy nauczycielskiej i inne sekrety nie mogą być odkryte przez ucznia w jego naturalnej postaci a jedynie przez odpowiednią sentencję prowizorycznego przesłania skierowaną przez odpowiednią postać
tajnikami w tym przypadku mogą być sekrety prowadzenia zajęć itp. A uczniowi nie wypada bezpośrednio zapytać o tego typu sprawy.
Anadriel pisze:Tajniki wiedzy nauczycielskiej i inne sekrety nie mogą być odkryte przez ucznia w jego naturalnej postaci a jedynie przez odpowiednią sentencję prowizorycznego przesłania.
tajnikami w tym przypadku mogą być sekrety prowadzenia zajęć itp. A uczniowi nie wypada bezpośrednio zapytać o tego typu sprawy.
Anadriel pisze:Pani Edyto Ależ jest to wyjaśnienie całej problematyki. Wystarczy tylko dogłębnie przestudiować powyższy post.
Anadriel pisze::) Dokładnie