Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
laurka78 pisze:hopeemu pisze:linczerka pisze:Bardzo dobry![]()
Nie realizujemy podręcznik.
Też zamierzam maksymalnie oszczędzać Elementarz.
A i na karty pracy menowskie szkoda drukarki.
Ja nie mam wyboru bo musze mieć nasz elementarz i do tego ćwiczenia z nowej ery. Nie bardzo wiem jak to połączyć bo nawet nie mam przykładowych scenariuszywiadomo, że się modyfikuje bo ten rok cały modyfikowałam Tropicieli ale w tym roku nawet nie mam co modyfikowac
Na stronie NE są rozkłady skorelowane z elementarzem men, wiem bo sama od września będę na nich pracowała
linczerka pisze:A ćwiczenia - jakiego wydawnictwa?
laurka78 pisze:Na stronie NE znajdziesz plany pracy. Zabawy możesz zmienić. Scenariusze ponoć dostaniemy we wrześniu tak przed wakacjami mówiła przedstawicielka
linczerka pisze:Nie znajdzie, są przeniesione na nowy portal. A tam trzeba mieć kod.
Scenariusze są, ale tylko do oglądnięcia.
zanooll pisze:Widziałam, że OPERON ma w ofercie "Scenariusze zajęć dziennych" do NE, ale czy to jest bezpłatne czy należy to zamówić?
ann pisze:zanooll pisze:Widziałam, że OPERON ma w ofercie "Scenariusze zajęć dziennych" do NE, ale czy to jest bezpłatne czy należy to zamówić?
W Multitece są normalnie dostępne wersje do edycji (przynajmniej do klasy I). Jeśli ktoś potrzebuje, to póki co mam dostęp i mogę ściągnąć
ann pisze:zanooll pisze:Widziałam, że OPERON ma w ofercie "Scenariusze zajęć dziennych" do NE, ale czy to jest bezpłatne czy należy to zamówić?
W Multitece są normalnie dostępne wersje do edycji (przynajmniej do klasy I). Jeśli ktoś potrzebuje, to póki co mam dostęp i mogę ściągnąć