Witam
jestem tu nowa, uczę dopiero 2 rok, w TOR organizacji sprzedaży i od września pracownie sprzedaży reklamy na zastępstwo, uczy mi się tam cholernie ciężko, nie potrafię znaleźć dobrych podręczników, więc uczę gł. z książek to technika handlowca (tam też mam wiekszość godzin i te tematy są mi zdecydowanie bliższe niż reklama) jeśli ktoś ma jakieś sprawdzone podręczniki do sprzedaży reklamy to bardzo prosze o autora...
ktoś pytał o program do faktur, ja ucze Subiekta z pakietu Insert. właśnie go przerabiamy z 2 klasą. Chcę z nimi przerobić jakiś próbny egzamin no i szukam tak jak Wy testów...
Misiapl bardzo proszę o te arkusze na maila, odwdzięczę się tym co mam, choć nie mam za wiele:( jesli chodzi o program finansowo-księgowy, my mamy cały pakiet Insert więc pewnie by poszedł Rewizor lub Rachmistrz...
w informatorze jest to przykładowe zadanie, ktoś wie dokładnie jak ma wyglądac rozwiązanie, bo wg mnie to bradzo łatwe, ale pewnie gdzieś jest haczyk
no a jeśli chodzi o te zadania ze sporządzaniem wycen to kompletnie nie mam pojęcia o co może im chodzić??????