Podstawy przedsiębiorczości - nauczanie

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

kartom2701
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Ekonomia

Podstawy przedsiębiorczości - nauczanie

Postautor: kartom2701 » 2019-07-27, 15:46

Jestem po finansach i rachunkowości. Na studiach i na licencjacie i na magistrze miałam przedmiot przedsiębiorczość. W programie studiów miałam wszystkie zagadnienia jakie pojawiają się w podstawie programowej dla Podstaw Przedsiębiorczości.
Uczę obecnie rachunkowości.

Czy mogę podjąć się nauczania Podstaw Przedsiębiorczości?

patryklgn
Przedmiot: Ekonomia, Inne

Re: Podstawy przedsiębiorczości - nauczanie

Postautor: patryklgn » 2019-08-25, 16:05

Podejrzewam, że to zależy od dyrektora. Moja koleżanka uczy, ja uczyłem w poprzednim semestrze w policealnej. Kierunek Ekonomia specjalność rachunkowość i mgr z finansów i zarządzania. W trakcie studiów nawet nie mieliśmy przedmiotu przedsiębiorczość, ale w suplemencie do dyplomu widać zagadnienia z przedsiębiorczości.

tomeh

Postautor: tomeh » 2020-01-16, 23:39

Z tymi kierunkami jest taki program że uczą ich teoretycy i sam kiedyś to miałem w liceum profilowanym to wiem że ci nauczyciele nie wiedzieli o czym gadają bo to teoria jaka nijak ma się do własnego biznesu.

Polecał bym zrobić podyplomowe w dziadzinie kontrolingu finansowego to by bardzo dodało dużego kopa wiedzy w zakresie ekonomi i przedsiębiorczości.
Artykuły tematyczne ToTemat. Strona z treściami merytorycznymi na wiele tematów technicznych.

aroline

Postautor: aroline » 2024-11-28, 11:49

tomeh pisze:Z tymi kierunkami jest taki program że uczą ich teoretycy i sam kiedyś to miałem w liceum profilowanym to wiem że ci nauczyciele nie wiedzieli o czym gadają bo to teoria jaka nijak ma się do własnego biznesu.

Polecał bym zrobić podyplomowe w dziadzinie kontrolingu finansowego to by bardzo dodało dużego kopa wiedzy w zakresie ekonomi i przedsiębiorczości.

Dzięki za informację

aroline

Postautor: aroline » 2024-11-28, 11:50

patryklgn pisze:Podejrzewam, że to zależy od dyrektora. Moja koleżanka uczy, ja uczyłem w poprzednim semestrze w policealnej. Kierunek Ekonomia specjalność rachunkowość i mgr z finansów i zarządzania. W trakcie studiów nawet nie mieliśmy przedmiotu przedsiębiorczość, ale w suplemencie do dyplomu widać zagadnienia z przedsiębiorczości.

If you're into crypto, usdt staking is an amazing option for stable earnings. Since USDT is a stablecoin, staking it offers a lower-risk method to grow your funds. I’ve found it to be a straightforward process, even for beginners. It’s also ideal for those who want consistent returns without worrying about market volatility. Forums like this are perfect for discussing such opportunities and sharing tips on how to get started. Give USDT staking a try and enjoy steady, reliable growth for your portfolio!

Dzięki za informację

Wróć do „Przedmioty zawodowe”