Witam
Ja uczę w pracowni oragnizacji sprzedaży reklamy w drugiej klasie. Do tej pory miałam 8 godzin z całą klasą (27 osób) i 12 komputerów -dramat większość ćwiczeń uczniowie wykonywali w grupie i tak naprwde to nie wiem co kto umie, ale po feriach bede miec 4 godziny w grupach i wtedy zacznae prawdziwa robote i sprawdze co kto umię.
Co zrobiłam do tej pory: power-point - róznego rzodaju prezentacje , excel jako baza danych, acces jako baza danych, word , współpraca z agencją -wszystkie dokumenty wsytępujące w sprzedaży (umowy, briefy itd) sgemntacja rynku planuję podstawy grafiki wektorowej i rastrowej....
Szczerze powiedziawszy to nie wiem bo ta kwalifikacja (A.26) dla mnie brzmi jak sprzedaż w handlowcu wiec wszystko po omacku robię. Napiszcie co WY realizujecie na tym przedmiocie bo błądzę w ciemnościach

. Szukam przykładowego zadania jak znajdę to trochę mi się rozjaśni. Napiszcie co Wy na tym przedmiocie uczycie. Pozdrawiam
A może spotkajmy sie wszyscy ok 22 na forum powymieniamy poglądy. Ja tak codziennie zaglądam.