Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
haLayla pisze:Nie chcę się wtrącać, ale na twoim miejscu zrobiłbym objazdówkę po takich szkołach i po prostu pytał w każdej.
LadyP93 pisze:haLayla pisze:Nie chcę się wtrącać, ale na twoim miejscu zrobiłbym objazdówkę po takich szkołach i po prostu pytał w każdej.
Na taki pomysł to ja już dawno wpadłam. Mam za sobą kilka praktyk, teraz szukam ostatnich. I naprawdę nie jest łatwo znaleźć chętnego nauczyciela który mnie przyjmie. Od września spotkałam się już z trzema odmowami a studiując stacjonarnie nie mam czasu i możliwości cały dzień jeździć i pytać tylko po to żeby znowu zamknęli przede mną drzwi także dziękuję za takie rady
LadyP93 pisze:haLayla pisze:Nie chcę się wtrącać, ale na twoim miejscu zrobiłbym objazdówkę po takich szkołach i po prostu pytał w każdej.
Na taki pomysł to ja już dawno wpadłam. Mam za sobą kilka praktyk, teraz szukam ostatnich. I naprawdę nie jest łatwo znaleźć chętnego nauczyciela który mnie przyjmie. Od września spotkałam się już z trzema odmowami a studiując stacjonarnie nie mam czasu i możliwości cały dzień jeździć i pytać tylko po to żeby znowu zamknęli przede mną drzwi także dziękuję za takie rady
haLayla pisze:LadyP93 pisze:haLayla pisze:Nie chcę się wtrącać, ale na twoim miejscu zrobiłbym objazdówkę po takich szkołach i po prostu pytał w każdej.
W dwa miesiące odmówiono ci trzy razy? I naprawdę uważasz, że dałaś z siebie wszystko? Bo jeżeli tak, to nie dziwią mnie te odmowy.
LadyP93 pisze:Uważam że to przykre kiedy idę do kogoś z uśmiechem na twarzy prosząc o przyjęcie mnie i słyszę że nie ma mowy bo zajęci bo coś tam itd. To trochę dołujące że tak niewielu nauczycieli chce współpracować ze studentami. A przecież ja chcę tylko pomóc nauczyć się czegoś.
LadyP93 pisze:A jak już pisałam mój dzień wygląda tak że mam zajęcia od 8 do 18 lub nawet 20 więc naprawdę nie mam czasu jeździć jeździć i się pytać.
LadyP93 pisze:Nie rozumiem w czym Pan ma problem? Jeśli nie potrafi mi Pan pomóc to po co te komentarze? Nie zna mnie Pan ani mojej sytuacji i nie rozumiem takiego dogadawania.