linczerka pisze:xynthia, odpisałam na pw Może masz zapełnioną skrzynkę?
Widzę, że same równe kobitki tutaj "czuwają". Naprawdę wielkie dzięki za życzliwość, w przyszłości, gdy będę bardziej obeznana w temacie, też chętnie innym pomogę. Na pewno coś mi się wkrótce przypomni, od września zaczynam pracę w nowej szkole i na nowym stanowisku i chętnie skorzystam z rad i wskazówek osób życzliwych. Serdeczne pozdrowienia
Ja pracuję w klasach łączonych od ponad 15 lat. W tym roku po 3 latach pracy w klasach II i III wracam do oddziału przedszkolnego i klasy I. Wybrałam "Przygodę z uśmiechem". W minionym roku szkolnym koleżanka miała "Tropicieli" i bardzo sobie ten pakiet chwaliła. Zmieniam podręczniki, bo 6 dzieciaczków będzie drugi rok uczęszczało do zerówki - rodzice nie podjęli decyzji, aby poszły do I klasy. Pozdrawiam
Ja pracuję w klasach łączonych od ponad 15 lat. W tym roku po 3 latach pracy w klasach II i III wracam do oddziału przedszkolnego i klasy I. Wybrałam "Przygodę z uśmiechem". W minionym roku szkolnym koleżanka miała "Tropicieli" i bardzo sobie ten pakiet chwaliła. Zmieniam podręczniki, bo 6 dzieciaczków będzie drugi rok uczęszczało do zerówki - rodzice nie podjęli decyzji, aby poszły do I klasy. Pozdrawiam