Bugs World 2 TB

prośby o namiary na plany wynikowe, konspekty i inne materiały

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

bzoma
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Język angielski

Bugs World 2 TB

Postautor: bzoma » 2011-10-07, 16:20

Witam,
Parę dni temu dostałem propozycje pracy na zastępstwo w szkole podstawowej jako nauczyciel języka angielskiego z dziećmi klasy 2giej. Oczywiście zgodziłem sie przyjąć propozycje jednak nikt mi wcześniej nie powiedział, że dzieci pracują na podręczniku Bugs World 2. I tu sie pojawił problem. Na poniedziałek już potrzebuję Teacher's Booka którego nie zdarzę zamówić tak by mi przyszedł na poniedziałek. Szkoła nie ma kopii gdyż nauczycielka zabrała ją ze sobą i wyjechała za granicę. Cały dzień poszukuje jakiegoś PDFa ale żadnych pozytywów :(
Dlatego zwracam się z prośba do Was szanowni bracia i siostry nauczyciele. Jak ktoś ma Bugs World 2 Teacher's Book dajcie mi znać, a jeśli jest to PDF to proszę o przesłanie na maila: bienioza2@interia.pl
Jestem pod gilotyną.
Z góry dziękuję za pomoc.

Peonia
Przedmiot: Zajęcia zintegrowane

Re: Bugs World 2 TB

Postautor: Peonia » 2011-10-07, 18:30

W takich sytuacjach korzystam ze strony chomikuj.pl.
Korzystam z wyszukiwarki:

http://chomikuj.pl/tom99?sid=267

wpisuję poszukiwany tekst i wyszukiwarka wykopuje linki, np, takie:

http://chomikuj.pl/Pentelinka/Angielski ... 897207.rtf

bzoma
Przedmiot: Język angielski

Re: Bugs World 2 TB

Postautor: bzoma » 2011-10-08, 13:32

W takich sytuacjach odpisuję, że nie jestem jakimś tam leniwcem, który od razu wypisuje na forach internetowych próśb o cokolwiek bez wcześniejszego sprawdzenia wszystkich znanych sobie źródeł informacji...
Chomika sprawdzałem i oprócz kilku skanów paru stron nie ma nic jeśli chodzi o Bugs World 2 TB.
Dlatego też ponawiam pytanie i prośbę o pomoc.

Wróć do „Poszukuję ...”