Jestem tu nowa i z góry przepraszam jeśli swój temat zamieszczę nie tam gdzie trzeba.

Liczę z Państwa strony na życzliwe odpowiedzi bez żadnych uszczypliwości.

Ukończyłam licencjat z Pedagogiki Resocjalizacyjnej po którym uzyskałam uprawniania pedagogiczne, ale zdałam sobie sprawę, że praca z trudną młodzieżą to nie jest to co chciałabym robić w życiu i zdecydowanie wolę pracować z dziećmi w wieku przedszkolnym, szkolnym w tym z dziećmi z klas specjalnych.
Obecnie jestem studentką II stopnia Pedagogiki Specjalnej i równocześnie studiuję Pedagogikę Społeczną, ale trudno jest mi pogodzić obydwa kierunki na raz i jest zmuszona z któregoś zrezygnować.
Dowiedziałam się, że studia magisterskie nie dają nam uprawnień a jedynie studia licencjackie i podyplomowe i to skłoniło mnie do podjęcia moim zdaniem słusznej decyzji.
Ze względów osobistych chciałabym pozostać przy Pedagogice Społecznej, a wykształcenie uzupełnić podyplomówką z Pedagogiki Wczesnoszkolnej i Przedszkolnej oraz z Oligofrenopedagogiki i dodatkowym kursem behawioralnym.
I tu mam do Państwa pytanie, czy będę mogła uczyć w żłobkach, przedszkolach, klasach I-3, klasach zintegrowanych i szkołach specjalnych po ukończonych studiach tj.
I stopień Pedagogika Resocjalizacyjna, studiach II stopnia Pedagogika Społeczna i 2 podyplomówki Pedagogika Wczesnoszkolna i Przedszkolna oraz Oligofrenopedagogika?
Czy to umożliwi mi zdobywanie awansów zawodowych?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam,
Ilona